Såhär sparar du pengar på din shopping

Om du är en kunnig nätshoppare har du förmodligen hört talas om webbplatser för prisjämförelser. Dessa webbplatser hjälper konsumenter att hitta de lägsta priserna på produkter på internet genom att jämföra olika återförsäljares priser.

Men har du någonsin undrat om det finns andra sätt att spara pengar när du handlar på nätet? Sanningen är att det finns väldigt många olika sätt som man kan spara pengar på sin shopping när man handlar på nätet.

Signa upp på e-butikers nyhetsbrev

Du kanske låter för bra för att vara sant, men du kan faktiskt spara mycket pengar genom att anmäla dig till e-butikers olika nyhetsbrev. Många nätbutiker erbjuder nämligen specialerbjudanden och rabatter till sina prenumeranter.

Se dock bara till att alltid läsa på vad det innebär att signa upp för nyhetsbrev innan du gör det, eftersom det ibland kan leda till onödigt mycket skräppost.

Använd rabattkoder

Rabattkoder är ett av de bästa sätten att spara pengar när du handlar på nätet. De kan möjliggöra flera olika saker, t.ex fri frakt eller en procentuell rabatt på din beställning.

Hur får man tag i dessa rabattkoder då? Ja, antingen kan du som sagt signa upp på en e-butiks nyhetsbrev och vänta på de eventuellt skickar ut någon rabattkod till dig. Det går dock även att få tag på rabattkoder genom att ta hjälp från hemsidor som är speciellt anpassade för att samla ihop och dela med sig av dessa.

Gå med i kundklubbar

Många e-butiker erbjuder sina kunder möjligheten att gå med i så kallade kundlojalitetsklubbar.

Detta kan innebära många förmåner för dig som kund. Bland annat kan du få pengar tillbaka på dina köp eller permanenta rabatter oavsett vad du än köper. Du kan också bli belönad med extra förmåner och erbjudanden under året för att du är en lojal medlem.

Det är inte alla e-butiker som erbjuder denna möjlighet, men det är definitivt värt att titta närmare på detta hos de aktörer som erbjuder detta.