6 perfekta resmål inför hösten

Hösten är den perfekta tiden för att komma bort. Kylan kommer tillbaka, folk förbereder sig för vintern och du kan hitta bra erbjudanden på flyg och hotell.

Här idag kommer vi dela med oss av 6 perfekta destinationer som kommer vara hur bra som helst att resa till i höst.

1. San Francisco

På grund av det milda klimatet året runt är San Francisco ett fantastiskt resmål när som helst på året men särskilt under hösten som ger varma dagar följt av svala nätter.

Golden Gate Bridge är en av de mest populära attraktionerna i San Francisco och är definitivt värd ett besök. Bron sträcker sig över Golden Gate Strait och är en av de mest fotograferade broarna i världen.

2. New York City

Hösten är en av de bästa tiderna att besöka NYC eftersom det varken är för varmt eller kallt så du behöver inte oroa dig för att vara obekväm när du utforskar allt som finns att göra i denna enormt stora stad.

Om du väljer att resa till New York rekommenderar vi att du ser till och stannar ett par dagar, så du verkligen hinner uppleva allting utan att stressa.

3. Paris

Paris är förmodligen en av de mest romantiska städerna i världen, men det är också en fantastisk plats att besöka när som helst på året.

Vi rekommenderar såklart att du besöker det berömda Eiffeltornet eller går och ser på en PSG match.

4. London

Om du redan befinner dig i Europa är London en av de bästa platserna att åka till under hösten.

Vädret är oftast behagligt vilket gör att du utforska staden utan att behöva oroa dig för att svett eller kyliga vindar ska förstöra dina planer. Denna stad är perfekt för shopping och upptäcka matkulturer från hela världen.

5. Barcelona

En av de bästa tiden att besöka Barcelona är definitivt hösten. Denna stad ger dig en perfekt blandning mellan sol, bad och shopping.

Det är heller ingen nackdel att ett utav världens största fotbollslag FC Barcelona har sin hemmaarena i denna stad.

6. Gran Canaria

Denna vackra ö har ett fantastiskt klimat året runt med temperaturer som nästan aldrig sjunker under 18 grader.

Det är den perfekta platsen för att koppla av och ladda batterierna under hösten, speciellt om du vill ha sola och bada.